Οι Παναγιώτης Γιακαλής και Αλέξανδρος Τσιοτίνης συναντιούνται στην κουζίνα του καλοκαιρινού εστιατορίου του The Margi αυτή την Παρασκευή σε ένα γαστρονομικό event εμπνευσμένο από το Αιγαίο.

giakalis

Ο σεφ του The Margi (πάνω) και o σεφ και ιδιοκτήτης του νεοφερμένου CTC (κάτω) συνυπογράφουν ένα μενού 6 πιάτων που ετοίμασαν για την ξεχωριστή βραδιά, το οποίο αντανακλά την προσωπική τους οπτική πάνω στη μεσογειακή κουζίνα.

alexandros-tsiotinis-slider

Το εν λόγω μενού τιτλοφορείται «Shores of the Aegean» και περιλαμβάνει δύο signature dishes των σεφ, ένα amuse bouche καθώς και δύο πιάτα και ένα επιδόρπιο που σχεδίασαν από κοινού. Για να πάρετε μια γεύση, το αρνάκι γάλακτος με τερίνα πατάτας & καπνιστή μελιτζάνα είναι ένα από τα πιάτα που επιμελήθηκαν μαζί, ενώ το καρπάτσιο από λαυράκι με αχινό και εσπεριδοειδή ένα από τα δύο signature dishes. Τα υπόλοιπα στην επιτόπια δοκιμή…

info
Malabar Gastronomy, The Margi Hotel, Λητούς 11, Βουλιαγμένη, 210 8929165.
31/7/2015, τιμή μενού: 67 ευρώ.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr