Στις 9 Φεβρουαρίου o Γιάννης Καρακάσης MW παρουσιάζει τo ερώτημα του blending στις ελληνικές ποικιλίες σε ένα ανατρεπτικό masterclass.

Ασύρτικο 100% ή με ένα ποσοστό Μαλαγουζιάς, Ξινόμαυρο μονοποικιλιακό ή μαζί με Νεγκόσκα; O Γιάννης Καρακάσης θέτει το πλαίσιο για συζήτηση μέσα από μία τυφλή γευσιγνωσία 12 κρασιών πάνω σε 6 βασικές ποικιλίες σε μία γευσιγνωσία που θα ιντριγκάρει και το μυαλό αλλά και τους γευστικούς σας κάλυκες.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Καρακάση MW
Ο Γιάννης Καρακάσης MW (Master of Wine) είναι ένας από τους 389 Masters of Wine στον κόσμο.
Γράφει για το κρασί, συμβουλεύει και εκπαιδεύει. Είναι ο ιδρυτής του blogkarakasis.mw. Παράλληλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα δύο βιβλία: το e-book The Wines and Vineyards of Greece 2017 και τα Φυσικά κρασιά στην Ελλάδα. Eίναι σύμβουλος οίνου σε ομίλους ξενοδοχείων και εστιατορίων εντός και εκτός Ελλάδας και συνιδιοκτήτης της σχολής κρασιού First Growth στην Κύπρο. Παράλληλα είναι ο ιδρυτής του νέου διαγωνισμού κρασιού 50 Great Greek Wines

info
Αλκμήνης 5, Πετράλωνα, 15.00-16.30
Συμμετοχή μόνο με ηλεκτρονική προεγγραφή
Κόστος συμμετοχής: 40 ευρώ, Κλείστε τη θέση σας στο http://smoe.com.gr/master-classes-2020/,