Ένα πρωτότυπο after office event, ένας ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ που αφήνει τα mixer των bpm και πιάνει mixer της κουζίνας και ένα από τα καλύτερα στέκια του κέντρου βάλθηκαν αυτή την Πέμπτη να μας στείλουν στην Πλατεία Αγ. Ειρήνης!

Μετά τα Dj Chef food events με γεύσεις εμπνευσμένες από την ιταλική και αμερικανική κουζίνα, το Spollati, το all day cafe bar restaurant της πλατείας Αγ. Ειρήνης παρουσιάζει τη συνέχεια αυτού του πρωτότυπου after office event με τον Σπύρο Παγιατάκη για άλλη μια φορά όχι στις μουσικές επιλογές, αλλά στις γεύσεις.

Print

Ο Σπύρος Παγιατάκης αφήνει και πάλι τα dexx της μουσικής και πιάνει τα dexx της μαγειρικής. Μετά το ραδιόφωνο (En Lefko 87,7), τα dj sets και το food blogging και τα πολύ θετικά σχόλια των προηγούμενων dj chef sessions αναλαμβάνει για ένα ακόμα απόγευμα το menu του Spollati και αυτή τη φορά δημιουργεί γεύσεις εμπνευσμένες από την ισπανική κουζίνα.

Tο μενού θα αποτελείται από: Kρεμμυδόσουπα με αμύγδαλα, τορτίγια με πατάτες, ρολά με τσορίθο, παέλια με κοτόπουλο και τάστα ντε σαντιάγο. Η κατάλληλη μουσική, γεύσεις, εξαιρετικό κρασί για ένα χαλαρό after office event που μπορεί να εξελιχτεί σε δυνατό πάρτι!..

info
The Spanish Session, Πέμπτη 12/3, Spollati, Aιόλου 27Α, τηλ 21 55513004, www.facebook.com/spollati.cafe.bar

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr