Το διήμερο 24 & 25 Οκτωβρίου τα Starbucks γιόρτασαν τα 15 χρόνια λειτουργίας τους στην Ελλάδα προσφέροντας δωρεάν καφέ στους πελάτες τους και διοργανώνοντας πλήθος εκδηλώσεων. Τα έσοδα μάλιστα της 24ης Οκτωβρίου από το πρώτο κατάστημα στην Κοραή, πρόκειται να διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS, με τα οποία τα Starbucks συνεργάζονται εδώ και χρόνια.

MARTIN BROK_ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ STARBUCKS

“Δεκαπέντε χρόνια μοιραζόμαστε καθημερινά το πάθος μας για τον καφέ και τους ανθρώπους και κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε πάντα το τέλειο. Ένα άτομο, μία κούπα καφέ τη φορά. Σε 28 εταιρικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, περισσότεροι από 270 συνεργάτες (εργαζόμενοι) εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες φίλους που μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν, εκτιμώντας την συνολική εμπειρία που τους προσφέρουμε. Τα δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα είναι σαφώς ένα ορόσημο για την εταιρεία, ωστόσο το βλέμμα μας είναι μπροστά σε μια δυναμική και συναρπαστική συνέχεια. Προχωράμε μπροστά με αμείωτο πάθος και αφοσίωση να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας, δημιουργώντας και ενισχύοντας δυνατούς δεσμούς με τους πελάτες μας και την τοπική κοινωνία πάντα με τη βοήθεια των γεμάτων ενθουσιασμό συνεργατών και πελατών μας.» δήλωσε ο κ. Σ. Αραβανής, Εμπορικός Διευθυντής της Μαρινόπουλος Εταιρείας Καφέ Α.Ε.Ε.–Starbucks.

ΜΑΡΤΙΝ BROK_STARBUCKS EMEA PRESIDENT

Στο πλαίσιο των εορτασμών, ο Πρόεδρος της Starbucks Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, κύριος Martin Brok, επισκέφτηκε την Ελλάδα για να έρθει σε επαφή με τους συνεργάτες και τους πελάτες. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε αυτό το ορόσημο των 15 χρόνων με τον επί πολλά χρόνια συνεργάτη μας την Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ Α.Ε.Ε. και τους ανθρώπους μας στα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, των οποίων η σκληρή δουλειά, το πάθος και η αφοσίωση τους, έκαναν την πορεία αυτή πραγματικότητα. Η δέσμευσή τους να προσφέρουν την εμπειρίαStarbucks και να μοιράζονται στιγμές με κάθε πελάτη στα καταστήματά μας κάθε μέρα, έχουν κάνει τα Starbucks στην Ελλάδα αυτό που είναι σήμερα» δήλωσε.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr