Το Vegan Fam Festival, το πρώτο vegan φεστιβάλ της Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο των Αιωνόβιων Ελαιών στο χωριό Ψεματισμένος, της επαρχίας Λάρνακας, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Το φεστιβάλ δεν απευθύνεται μόνο σε vegans αλλά σε όσους ενδιαφέρονται για ένα υγιεινό τρόπο ζωής για τους ίδιους αλλά και για τον πλανήτη. Το φεστιβάλ έχει οικολογικό χαρακτήρα και έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση του πλαστικού στο ελάχιστο, ενώ οι συσκευασίες μιας χρήσης απουσιάζουν εντελώς.

Ο βιγκανισμός δεν αποτελεί μόνο μια διατροφική συνήθεια ή επιλογή αλλά είναι φιλοσοφία ζωής η οποία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην Κύπρο και στο κόσμο. Οι άνθρωποι στρέφονται προς αυτόν τον τρόπο ζωής είτε για ηθικούς και περιβαλλοντικούς λόγους, είτε για να βελτιώσουν την υγεία τους. Το φεστιβάλ είναι μια ευκαιρία για το κοινό να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, να δοκιμάσει vegan φαγητό και ποτό, να ψωνίσει και να διασκεδάσει.

Όσοι βρεθούν στο χώρου του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τον βιγκανισμό μέσα από ομιλίες, σεμινάρια και εργαστήρια, να δοκιμάσουν νόστιμα φαγητά και γλυκά, να παρακολουθήσουν μαθήματα γιόγκα, μαγειρικής και κηπουρικής και να δουν την έκθεση προϊόντων. Για τους μικρούς επισκέπτες θα υπάρχει παιδική γωνιά, ενώ όλοι θα μπορούν να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική.

info
Είσοδος δωρεάν

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr