Η σαμπάνια είναι το θέμα και της φετινής εορταστικής Wine Plus Tasting σε μια ξεχωριστή παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στο The Met Hotel.

Terroir, crus, οίκοι σύμβολα, στατιστικά στοιχεία και προβλέψεις, αμπελώνες και θρυλικές υπόγειες κάβες είναι ένα κομμάτι της θεματικής της παρουσίασης που θα πραγματοποιηθεί αποκωδικοποιώντας επίσης όλες τις νέες τάσεις. Η «επιστήμη» που κρύβεται πίσω από τις φίνες φυσαλίδες και ο ρόλος του χαρμανιάσματος στη διαμόρφωση της τελικής γεύσης θα έχουν τον πρώτο λόγο ενώ την εμπειρία ολοκληρώνει η γευστική δοκιμή που περιλαμβάνει από λευκές ετικέτες, σπάνιες blanc de noirs και ροζέ non millésimés έως συγκλονιστικές millésimés.

Οι συμμετέχοντες στην παρουσίαση θα γνωρίσουν φίνες φυσαλίδες των:

NICOLAS FEUILLATTE Sélection Brut N.V.
DEUTZ Brut N.V.
GOSSET Extra Brut
BERECHE & FILS Brut Reserve
BILLECART SALMON Blanc de Blancs
ULYSSE COLLIN Les Maillons
LOUIS RODERER Brut Rosé Vintage – Millésime 2009
WILIAMM DEUTZ Hommage Pinot Noir – Millésime 2010
NICOLAS FEUILLATTE Palmes d’Or Brut – Millésime 2006

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος.

info
The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, τηλ. 2310 017000). Έναρξη: 20:00, διάρκεια: 2,5 ώρες, περιλαμβάνει ενημερωτικό υλικό και γευστική δοκιμή 9 κρασιών. Kόστος συμμετοχής: 48€, Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Wine Plus: τηλ. 2310 888311, info@wineplus.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr