Το restaurant- bar του ιστορικού κέντρου της Αθήνας δένει όμορφα το κρασί με το φαγητό και κάθε Παρασκευή μάς προσκαλεί στη δοκιμή μιας γευστικής εμπειρίας ξεκινώντας από τις 11 Νοεμβρίου.

Τα προτεινόμενα μενού θα εναλάσσονται κάθε εβδομάδα με τα ορεκτικά, κυρίως και επιδόρπια να προσαρμόζονται στην εκάστοτε επιλογή κρασιών από εξαιρετικές ποικιλίες γνωστών παραγωγών, που θα υπογραμμίζουν τη γεύση του κάθε πιάτου. Η τιμή του κάθε μενού είναι εξίσου θελκτική με το concept -και προσιτή- αφού η εμπειρία κοστίζει μόλις 23 ευρώ.

Interiors-Collage-10

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου το εναρκτήριο μενού συνοδεύεται από κρασιά του κτήματος Αβαντίς και έχει ως εξής:

Ορεκτικό
Πιτάκια με μαστέλο Χίου, πικάντικη σάλτσα πράσινου μήλου και μαρμελάδα πορτοκάλι.

Συνοδεύεται με κρασί Lenga 100ml
Οίνος ξηρός, ήπιος, λευκός, ποικιλίας Gewurztraminer από την Εύβοια. Αρωματικό με εξωτικό χαρακτήρα.

Κυρίως πιάτο
Χοιρινή πανσέτα με πουρέ γλυκοπατάτας, baby λαχανικά και σάλτσα BBQ.
Συνοδεύεται με κρασί Syrah Αβαντίς 100ml
Οίνος ξηρός, ήπιος, ερυθρός, ποικιλίας Syrah από τη Εύβοια. Με μεγάλη συμπύκνωση και πικάντικη αρωματικότητα.

Επιδόρπιο
Μιλφέιγ με τραγανό φύλλο, κρέμα γαλακτομπούρεκου και αρώματα τριαντάφυλλου.
Συνοδεύεται με κρασί Μελίτης 100ml
Οίνος γλυκός, λευκός, επιδόρπιος, ποικιλίας Μοσχάτο λευκό από τον Μύτικα Ευβοίας. Ελαφριά γλυκό με ζωηρά αρώματα.

high_resolution

info
Καπνικαρέας 3 και Ερμού, τηλ. 210 3232060, www.collageathens.com. Τιμή μενού: 23€/ άτομο

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr