Σήμερα το Κτήμα Semeli και το εστιατόριο Parla στην Κηφισιά, παρουσιάζουν ένα μοναδικό συνδυασμό γεύσεων στον υπέροχο κήπο του εστιατορίου.

Τα Semeli Aetheria, Semeli Thea Mantinia, Semeli Delear, Semeli Nemea Reserve και το Espera θα πρωταγωνιστήσουν σε μια βραδιά με νόστιμα πιάτα από τον σεφ Θοδωρή Παπανικολάου, που «έχει επιστρέψει» στις γαστρονομικές ρίζες του με μια μοντέρνα και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιταλική κουζίνα με αναφορές στην Τοσκάνη.

Το Parla λειτουργεί στο όμορφο αρχοντικό που στεγάζει και την Κάβα Vinifera, στην Κηφισιά και –όσο και αν ακούγεται περίεργο- είναι αυτή την στιγμή το μοναδικό εστιατόριο υψηλών γαστρονομικών φιλοδοξιών στα βόρεια προάστια, με τα κρασιά του Κτήματός Semeli να βρίσκονται στη λίστα του.

info
Λεωφ. Κηφισίας 317B, Κηφισιά

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr