Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, μη χάσετε μια συλλεκτική, ξεχωριστή έκδοση που έρχεται να φέρει την άνοιξη στην κουζίνα σας.

100% ανοιξιάτικα γλυκά
200 σελίδες, 100 μοναδικές συνταγές από τους καλύτερους σεφ, μάγειρες και συνεργάτες μας, σε ένα τεύχος αφιερωμένο στα γλυκά της Άνοιξης που διεκδικούν και κερδίζουν τον τίτλο των πιο ευωδιαστών, των πιο θελκτικών της χρονιάς! Φτιαγµένα µε φρέσκο γάλα και τυριά, τα πιο µυρωδάτα χάρη στα ελληνικά βότανα και χόρτα, µε φρούτα ζουµερά και ζωηρόχρωµα, στολίζουν τραπέζια οικογενειακά, γιορτινά και καθηµερινά!

Γλυκά γαλακτοτυρένια
Εµείς τα λέµε µελιτίνια, λυχναράκια, χλουρόπιτες, γιαουρτόπιτες, µελόπιτες και γαλατόπιτες. Βασικό υλικό για όλα, φρέσκα τυριά και γάλα, ανοιξιάτικα, τα πιο πλούσια, τα πιο νόστιµα!

Τάρτες και φρουτογλυκά
Οι τάρτες την άνοιξη γίνονται πιο χρωµατιστές και αρωµατικές από ποτέ. Μαζί, κέικ και «τούρτες» µε βάση από παντεσπάνι, που δοξάζουν τους ζουµερούς καρπούς στα καλύτερά τους.

Πάστα Φλόρα και μπισκότα
Και όχι µόνο, γιατί εδώ χωράνε και κρέπες, φλογέρες, πιτάκια και όλα τα φρουτένια ανοιξιάτικα γλυκά που δεν έχουν δική τους κατηγορία! Με βασικά υλικά την έµπνευση, το αλεύρι και τα φρούτα, φρέσκα, σε µαρµελάδα ή σε γλυκό κουταλιού, ετοιµάζουµε γλυκά γεµάτα αρώµατα και γεύση εποχής!

Δροσερά και παγωμένα
Φτιάχνουµε γλυκά ψυγείου µε φράουλες, κεράσια και βερίκοκα και ετοιµάζουµε την κατάψυξή µας να υποδεχτεί τα πρώτα παγωτά, τις γρανίτες και τα σορµπέ, φρουτένια και ακαταµάχητα, καθώς οι θερµοκρασίες ανεβαίνουν!

Γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες
Φτιάχνουµε µαρµελάδες και γλυκά του κουταλιού και κρατάµε την Άνοιξη κλεισµένη σε βαζάκια, που περιµένουν να ανοίξουν για να ξεχυθούν τα αρώµατά τους!

Γιατί τα δικά µας γλυκά, µε τα καλύτερα και πιο αγαπηµένα προϊόντα της ελληνικής γης, είναι τα αγαπηµένα µας!

“100% ΑΝΟΞΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ”!Μια συλλεκτική, ξεχωριστή έκδοση, απαραίτητη σε κάθε σπίτι.
Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ!
Μην το χάσετε!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr