Γίνεται γλυκό χωρίς ζάχαρη και αβγά; Χωρίς αλεύρι και ψήσιμο στον φούρνο; Αυτά και ανάλογα ερωτήματα απαντά ο αγαπημένος ζαχαροπλάστης Χρήστος Βέργαδος στο νέο του βιβλίο του οποίου ο τίτλος τα λέει όλα.

Σε μια εποχή που οι «εναλλακτικές» διατροφικές συνήθειες κερδίζουν συνεχώς έδαφος, οι επαγγελματίες κάνουν τις δικές τους προσπάθειες να αναδιαμορφώσουν την εικόνα της ζαχαροπλαστικής. Στο πλαίσιο αυτού του «επαναλανσαρίσματος» δημιουργούνται πολλά ερωτήματα σε μια προσπάθεια κατανόησης των υλικών που  χρησιμοποιούν. Η βασικότερη ωστόσο απορία είναι αν τα γλυκά χωρίς ζάχαρη, αβγά, αλεύρι, γλουτένη κ.λ.π είναι το ίδιο νόστιμα με τα κλασικά. Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει απάντηση σε όλα και διαβάζοντάς το θα ανακαλύψτε πόσο εύκολο είναι να φτιάχνετε γλυκά χωρίς… όλα τα παραπάνω μέσα από 64 συνταγές που θα γλυκάνουν την καθημερινότητά σας και τους γύρω σας. Αληθινά, εύγευστα γλυκά χωρίς…

info
Αριθμός σελίδων: 208, Μέγεθος: 190 x 255, Τιμή βιβλίου: 22.95€

Δείτε επίσης
«Σχολείο Ζαχαροπλαστικής» από τον Χρήστο Βέργαδο

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr