Συμπληρώσαμε τα 100 και το γιορτάζουμε μαζί σας με ένα super επετειακό τεύχος, που κλείνει στις σελίδες του αγάπη 10 χρόνων, συνταγές, εστιατόρια, μαγαζιά και προϊόντα που ξεχωρίσαμε, αλλά και νόστιμες προτάσεις για το μήνα Μάρτιο.

Η Ντίνα Νικολάου και η Ιωάννα Σταμούλου μάς φτιάχνουν λαχταριστά αποκριάτικα γλυκά.

GLYKA

Ο Ηλίας Μαμαλάκης φτιάχνει μεζεδάκια για τα αποκριάτικα πάρτι, ό,τι πρέπει για τσιμπολόγημα ανάμεσα στους χορούς.

MENOY-HLIA

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η Ντίνα Νικολάου στρώνουν το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης με όλα τα καλά!

TSIKNOPEMPTH

Ο Ανδρέας Λαγός προτείνει απίθανες συνταγές με ελληνικά τυριά για την Κυριακή της Τυρινής.

LAGOS

Η Ελένη Ψυχούλη ανοίγει τη Σαρακοστή στήνοντας το νοστιμότερο τραπέζι για την Καθαρά Δευτέρα.

PSICHOYLH

Γενέθλια χωρίς γιορτή και τούρτα, όμως, δεν γίνονται, γι’ αυτό μαζευτήκαμε όλοι μαζί και στήσαμε ένα όμορφο πρωινό πάρτι με κέφι και μια τούρτα σο-κόλαση! Και επειδή δεν γινόταν να σας φιλέψουμε όλους από 1 κομμάτι, σάς δίνουμε τη συνταγή για να την ετοιμάσετε!

2

Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Έξι διάσημοι σεφ όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Ντίνα Νικολάου, η Ελένη Ψυχούλη, ο Ανδρέας Λαγός, ο Δημήτρης Χρονόπουλος, η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά».

Πού αλλού;
Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!!
Μην το χάσετε!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr