Αυτή την Κυριακή το Οlive Μαΐου είναι στο ΘΕΜΑ!

Στο Olive που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ στρώνουμε το πασχαλινό μας τραπέζι, με συνταγές των αγαπημένων μας Ηλία Μαμαλάκη και Ντίνας Νικολάου!

Ο Ηλίας μαγειρεύει παραδοσιακές αλλά φρέσκιες συνταγές για αρνάκι γεμιστό, μαγειρίτσα, γαρδουμπάκια, κοκορέτσι και άλλα, ενώ η Ντίνα «παίζει» με πιάτα εξίσου γιορτινά αλλά ματιά πιο σύγχρονη.

Μη χάσετε τις υπέροχες συνταγές για ανοιξιάτικες πίτες με φρέσκα τυριά και μυρωδικά, από τον κορυφαίο σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου.

Η Εύα Μονοχάρη ετοιμάζει τις σαλάτες της Λαμπρής με ολόφρεσκα υλικά και πολλή έμπνευση.

Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος προτείνει τις καλύτερες συνταγές για τα ψητά των ημερών, αλλά και πιάτα που μεταμορφώνουν τα κόκκινα πασχαλινά αβγά!

Ο Γρηγόρης Χέλμης ανάβει φωτιά και ψήνει θαλασσινά για τους vegeterians της παρέας.

Τα πιο νόστιμα γλυκά τσιζκέικ γίνονται με φρέσκα ελληνικά τυριά, ενώ για τον καφέ φτιάχνουμε γλυκές νοστιμιές!

Ακόμα:
Προτείνουμε στους vegan φίλους επιλεγμένα προϊόντα.

Γνωρίζουμε παραγωγούς από όλη την Ελλάδα.

Βγαίνουμε με φίλους για φαγητό στις πιο νόστιμες διευθύνσεις της συμπρωτεύουσας.

Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr