Ένα νέο βιβλίο του Άντονι Μπουρντέν, στο οποίο είχε ο ίδιος ξεκινήσει να δουλεύει πριν το θάνατο του το 2018, πρόκειται να κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο.

Το «World Travel: An Irreverent Guide», (“Ταξίδι στον κόσμο: ένας ασεβής οδηγός”, σε ελεύθερη μετάφραση) είναι ένας ταξιδιωτικός οδηγός, με τα καλύτερα tips του διάσημου σεφ στο που να δειπνήσει κάποιος, τι να παραγγείλει, που να μείνει και άλλα πολλά, σε διάφορα μέρη του κόσμου που είχε ο ίδιος επισκεφτεί. Παράλληλα, στις σελίδες τους θα υπάρχουν διάσπαρτα και διάφορα κείμενα από φίλους του, μέλη της οικογένειας του και διάφορα άλλα άτομα που επηρέασαν τη ζωή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Coming this October: Anthony Bourdain’s WORLD TRAVEL, an indispensable travel guide to some of the world’s most interesting places, written by Bourdain’s long-time assistant and co-writer, @lauriewoolever and illustrated by @tonymillionaire. Head to the link in our bio to read @people’s announcement! . . . #anthonybourdain #worldtravel #worldtravelbook #lauriewoolever #tonymillionaire

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ecco (@eccobooks) στις

Η ανακοίνωση για την έκδοση του νέου βιβλίου έγινε μέσω του λογαριασμού των εκδόσεων Ecco στο Instagram, και συνοδεύτηκε με μια φωτογραφία του εξωφύλλου, όπου έχει ένα σκίτσο του Μπουρντέν έξω από ένα cafe στο Παρίσι. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, ο οδηγός πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και τον συνυπογράφει η βοηθός του Laurie Woolever, που συνυπέγραφε και το προηγούμενο βιβλίο του εκλιπόντος celebrity chef, με τίτλο «Αγαπημένα cookbook».

Σημειώνεται ότι ο Μπουρντέν είχε ξεκινήσει να δουλεύει ο ίδιος το βιβλίο, πριν το θάνατο του το 2018, σε συνεργασία με την Laurie Woolever. Έτσι, παρότι η Woolever και ο εκδοτικός οίκος το ολοκλήρωσαν, το μεγαλύτερο μέρος του είχε γραφτεί από τον ίδιο τον σεφ, γι αυτό και το περιεχόμενο του έχει το στυλ και τη φωνή του, ενώ βασίζεται εξολοκλήρου στις δικές του ιστορίες και σκέψεις.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr