Το υπέροχο βιβλίο του Ανδρέα Λαγού “Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε” ξεκινά διεθνή καριέρα και με τον τίτλο “Α taste of Greece” κυκλοφορεί την αγγλική του έκδοση, για τους λάτρεις του καλού φαγητού στον κόσμο.

Oi-geuseis-pou-megalosame---Demo-20

“Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε” δεν είναι ένα ακόμη βιβλίο μαγειρικής, ανάμεσα στα τόσα. Είναι ένας ύμνος στη Σάμο, μια ελεγεία στους ανθρώπους του μόχθου και της γης. Είναι ένας ύμνος στην απλότητα, την παράδοση, τις ομορφιές της Σάμου. Είναι το αποτύπωμα από τις παιδικές μνήμες στην κουζίνα της μάνας, οι μυρωδιές στο σοκάκι, ο ιδρώτας στους αμπελώνες. Είναι το μοσχάτο κρασί, το μπουρνελάκι και η αρμπαρόριζα, η αψιθιά κι οι μπούκνες, ο πασπαλάς και το θρούμπι, το ψάρι στο κεραμίδι με δεντρολίβανο. Η απλότητα, η έμπνευση και η αυθεντικότητα, στην καλύτερή τους έκφραση!

mageiriki-1

Αφού λοιπόν αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς στην Ελλάδα, έγινε αναπόσπαστο κομμάτι στη βιβλιοθήκη κάθε οικογένειας που λατρεύει τη μαγειρική αλλά και όσων ψάχνουν μοναδικές γεύσεις της μεσογειακής κουζίνας, ήταν καιρός να ανοίξει τα φτερά του και για έξω, με νέο εξώφυλλο και τίτλο. Το βιβλίο “A Taste of Greece: Discover Mediterranean Cuisine Through 90 Unique Island Recipes” λοιπόν, μυεί το διεθνές κοινό στις αυθεντικές συνταγές του Ανδρέα Λαγού που εμπνέονται από τη γενέτειρά του, τη Σάμο, ενώ γίνεται και το πρώτο του ελληνικό βιβλίο μαγειρικής που μεταφράζεται στα Αγγλικά και διεκδικεί μία θέση στην παγκόσμια αγορά.

Oi-geuseis-pou-megalosame---Demo-29

info
Κυκλοφορεί από την Ελληνοεκδοτική, Ιπποκράτους 82, Αθήνα, τηλ. 2103613676, www.facebook.com/ellinoekdotiki

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr