Το πρώτο βιβλίο του γνωστού ζαχαροπλάστη είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει ο τίτλος του: Μια σειρά μαθημάτων που ο αναγνώστης ολοκληρώνοντάς τα γνωρίζει τις βασικές αρχές της ζαχαροπλαστικής που περιγράφονται απλά και κατανοητά.

Πρόκειται για μια προσεγμένη έκδοση με 80 όμορφα φωτογραφημένες συνταγές και, διαβάζοντάς το, θα μάθετε πώς να παρασκευάσετε μια απλή μους σοκολάτας, να ετοιμάσετε μια αφράτη κερασόπιτα και πώς να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με ένα πρωτότυπο τσίζκεϊκ ή μια λαχταριστή τούρτα σοκολάτας με γεύση μέντας. Στις σελίδες του θα ανακαλύψετε μικρά μυστικά και τεχνικές, καθώς και οδηγίες για να επιλέξετε τα κατάλληλα εργαλεία ζαχαροπλαστικής. Αποτελεί έναν καταρτισμένο οδηγό ιδανικό για όσους δεν έχουν μυηθεί στα μυστικά της γλυκιάς αυτής τέχνης και το κοινό το ξεχώρισε, φέρνοντάς το στην πρώτη θέση της κατηγορίας ΕΥ ΖΗΝ στα Public Book Awards 2018. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

info
Από τις εκδόσεις Διόπτρα

Φωτογραφίες: Studio Say Cheese