Το γιορτινό Olive, που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, υποδέχεται τις γιορτές με τον πιο νόστιμο τρόπο!

EPOXIKA

GLYKA

KITCHEN-SECRETS

Στις σελίδες του γιορτινού Olive:
*Πρωταγωνιστούν οι πρώτες ύλες και οι άνθρωποι που παράγουν.
*50 συνταγές δοκιμασμένες για απόλυτη επιτυχία.
*Ορεκτικά και σαλάτες, κύρια πιάτα και γλυκά από τους καλύτερους σεφ.

OMOFAGIA

EVAGELOU

GEMISEIS

KATHE-MERA

Με τους Ντίνα Νικολάου, Σωτήρη Ευαγγέλου, Νίκο Καραθάνο, Μιχάλη Νουρλόγλου, Γρηγόρη Χέλμη και Εύα Μονοχάρη στρώνουμε τραπέζι με υλικά της εποχής και υποδεχόμαστε το 2018 με τις πιο νόστιμες προτάσεις για καλέσματα και γιορτές.

KOYRAMPIEDES

KREOFAGIA

Προτείνουμε γκουρμέ δώρα, διαλέγουμε κουραμπιέδες και μελομακάρονα, σας συστήνουμε κρεοπωλεία που τιμούν το καλό κρέας, βάζουμε στο ποτήρι τα αφρώδη κρασιά των ημερών, προτείνουμε ετικέτες, βγαίνουμε για κοκτέιλ, ταξιδεύουμε στη Σουηδία, τη Μόντενα και τη Δράμα, πηγαίνουμε σε εστιατόρια και wine bars.
Μοιραζόμαστε μαζί σας το πάθος μας για μια νόστιμη ζωή.

Πού αλλού;
Μόνο στο OLIVE!

Μην το χάσετε!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr