Νηστεύεις δεν νηστεύεις, με το olive Aπριλίου θα κάνεις την πιο νόστιμη Σαρακοστή!

MAMALAKHS

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μαγειρεύει χταπόδι, γαρίδες, καλαμάρια και σουπιές με δυο τρόπους το καθένα.

NIKOLAOY

Η Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει τα λαδερά έτσι και… γιουβέτσι. Και νηστίσιμα και αρτύσιμα δηλαδή.

PSYCHOYLY

Η Ελένη Ψυχούλη ανοίγει κονσέρβες θαλασσινών και φτιάχνει αριστουργήματα.

LAGOS

Ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει νηστίσιμα με λαχανικά και όσπρια, τα κάνει και σάντουιτς.

XALVAS

Η Ιωάννα Σταμούλου φτιάχνει γλυκά με χαλβά.

GARIDES

Ακόμη αναλυτικά ρεπορτάζ και προτάσεις για μαγαζιά, προϊόντα κι εστιατόρια σε Αθήνα Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα.

Που αλλού; Μόνο στο Πρώτο Θέμα!
Μην το χάσετε!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr