Στο Οlive Νοεμβρίου στρώνουμε τραπέζι φθινοπωρινό με όλα τα καλά του Νοέμβρη.

Η Ελένη Ψυχούλη μας μαθαίνει τα μυστικά των ζυμαρικών και απλές συνταγές για να τα απολαμβάνουμε χωρίς κόπο και περιττές θερμίδες, ενώ η Ντίνα Νικολάου τα μαγειρεύει στο φούρνο με μαμαδίστικη διάθεση και φροντίδα.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει υπέροχα πιάτα με μανιτάρια και η Ιωάννα Σταμούλου με κρητικό απάκι.

Τα κυδώνια είναι στα πάνω τους αυτή την εποχή και η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει με αυτά γλυκές κι αλμυρές δημιουργίες που κρύβουν μέσα τους αναμνήσεις και συναίσθημα.

Ο Ανδρέας Λαγός ετοιμάζει ελαφριά γεύματα και τα συνδυάζει με υπερ-χυμούς φρούτων και λαχανικών που μας γεμίζουν υγεία και ενέργεια και …
όπως πάντα, ο Ηλίας Μαμαλάκης βάζει τη δική του νόστιμη πινελιά με ένα πλήρες εποχικό μενού.

Στο τέλος, γλυκά με μήλα και αχλάδια για απολαυστικά κεράσματα με άρωμα χειμώνα.

Πού αλλού; Μόνο στο Πρώτο Θέμα, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 26 Οκτωβρίου!!!

Μην το χάσετε!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr