Η Ελένη Ψυχούλη κάνει την αρχή στο τραπέζι της Λαμπρής με τα προκαταρκτικά του οβελία κι ετοιμάζοντας σαλάτες και ορεκτικά.

PSIXOYLH_LAMPRH

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βάζει αρνάκι και κατσικάκι στο φούρνο.

SKARMOUTSOS132

Η Ντίνα Νικολάου στρώνει τραπέζι ρουμελιώτικο με γαρδουμπάκια, μαγειρίτσες και χορτόπιτα

PASXA-ROYMELIOTIKO

Ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει κόκκινα πιάτα με παντζάρι, σανγκουίνι και βύσσινα.

LAGOS333

Ο Δημήτρης Χρονόπουλος φτιάχνει κλασσικό και σοκολατένιο γαλακτομπούρεκο.

Ακόμη, ψήνουμε κουλουράκια και τσουρέκια και αξιοποιούμε τα σπασμένα μας αβγά σε σαλάτες, ντιπ κι ορεκτικά…

AYGA123132

Κι ο Ηλίας Μαμαλάκης αλλάζει το κλίμα, σερβίροντας ένα ανάλαφρο αποτοξινωτικό μενού με καλομαγειρεμένο λαβράκι, τερίνα τυριών με λαχανικά κι ένα γλυκό με αχλάδια, φράουλες και σιρόπι ακτινίδιο.

MENOU-MAMALAKH33

 

IN-ARTICLE-OLIVE

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr