Το Olive Ιουνίου που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ μάς αποκαλύπτει τα μυστικά της ελληνικής ταβέρνας μέσα από κλασικά πιάτα μοναδικής νοστιμιάς: Μεζεδάκια κατευθείαν από το τηγάνι, μαγειρευτά της κατσαρόλας αλλά και τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά φαγητά του ταψιού!

Μη χάσετε τις υπέροχες συνταγές για ολόδροσες σαλάτες από το μποστάνι με ελληνικά τυριά, αλλά και τα πιο πλούσια γλυκά με καραμέλα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Διαβάστε στο Olive Ιουνίου που κυκλοφορεί το Σάββατο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Το καλύτερο τηγάνι
Η Ντίνα Νικολάου υπογράφει τις συνταγές για τα πιο αφράτα και τραγανά μεζεδάκια:
Λουκουμάδες μπακαλιάρου, Μελιτζάνες παπουτσάκια µε απάκι & ξηρό ανθότυρο, Τηγανητοί κολοκυθανθοί γεµιστοί µε τυριά, Αφράτα κεφτεδάκια µε κιµά λουκάνικου, Βλιτοκεφτέδες µε σκορδοχτυπητή, Μαραθοπιτάκια

Περνάμε στα κυρίως!
Ο Σωτήρης Ευαγγέλου στρώνει τραπέζι με τα λαδερά και μαγειρευτά της ταβέρνας:
Προβατίνα µε χοντρά µακαρόνια, Κρεµµυδοντολµάδες αυγολέµονο, Σιφνέικη ρεβιθάδα, Κόκορας µε φασολάκια, Ντοµάτες και πιπεριές γεµιστές µε κουκουνάρι και σταφίδα.

Τα παρελκόμενα
Ο γαύρος του καλοκαιριού βγαίνει καυτός και τραγανός από το τηγάνι και σερβίρεται μαζί με μύδια σαγανάκι και ένα αξεπέραστο τζατζίκι με μαύρο σκόρδο, σε συνταγές του Γρηγόρη Χέλμη.

Πιάσε μια σαλάτα
Δροσερές σαλάτες με λαχανικά από το μποστάνι, που ανοίγουν ιδανικά την όρεξη πριν καταφτάσουν τα κυρίως, από τα χεράκια του Γιώργου Δημητρακόπουλου.

Κάθε μέρα
Η Εύα Μονοχάρη λύνει τον γευστικό γρίφο και µας δίνει ιδέες από το µενού µιας κλασικής ταβέρνας για να νοστιµίσουµε την καθηµερινότητά µας

Εργοστάσιο καραμέλας!
Σερβίρουμε πλούσια επιδόρπια με την «ξανθιά» της ζαχαροπλαστικής σε ρόλο πρωταγωνιστικό.

Ακόμα:
-Γνωρίζουμε παραγωγούς από όλη την Ελλάδα
-Βγαίνουμε με φίλους για φαγητό στις πιο νόστιμες διευθύνσεις της πρωτεύουσας

Αυτό το Σάββατο μόνο με το ΘΕΜΑ!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr