Tι γίνεται, όταν ένας πρώην υπάλληλος από τα McDonald’s κάνει δημόσια «εξομολόγηση» στο twitter λέγοντας πως σε κάθε γεύμα με δέκα κοτομπουκιές πρόσθετε και άλλη μία κρυφά; Γίνεται ο «ήρωας» του twitter!

Πιο συγκεκριμένα, ένας πρώην υπάλληλος των McDonald’s, ο Κόντι Μπόνταρτσουκ από το Έντμοντον του Καναδά σε ανάρτησή του στο Twitter που έχει ξεπεράσει τα 895.000 favs (το like στο twitter) έγραψε: «Εργάστηκα στα McDonald’s για δυόμισι χρόνια και έβαζα 11 κοτομπουκιές σε κάθε συσκευασία των 10 που ετοίμαζα».’Eνας χρήστης του Twitter σχολίασε ότι οι ήρωες δεν φοράνε πάντα μανδύες. Άλλος αστειεύτηκε με το αν ο Κόντι Μπόνταρτσουκ δουλεύει σε τράπεζα.Ένας χρήστης υπολόγισε τη ζημία των McDonald’s σε 1.600 δολάρια.


Ο Κόντι Μπόνταρτσουκ συμπλήρωσε πως δεν ξέρει τις αντιδράσεις των πελατών όταν έβλεπαν την επιπλέον κουτομπουκιά, γιατί εργαζόταν στα McDonald’s Drive. Υποθέτει, όμως, πως χαμογελούσαν. Φυσικά, η ιστορία του ώθησε και άλλος ανθρώπους από τον χώρο της εστίασης να μοιραστουν την προσωπική τους ιστορία: «Πολλοί άνθρωποι μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες για μεγαλύτερα χωνάκια παγωτού ή βάζοντας επιπλέον πατάτες σε μια τσάντα» δήλωσε ο Μποντάρχουκ και συμπλήρωσε «Είναι ωραίο να βλέπεις».