Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου έκλεισε φέτος τα 100 και το γιορτάζει με νέα, ξεχωριστά προϊόντα, πάντα με βάση τα διάσημα μήλα του, που θα κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στο 2016.

Ο λόγος για το χυμό μήλου, τα τσιπς μήλου και το πετιμέζι από φυρίκι, όλα Ζagorin. Την κυκλοφορία των νέων τυποποιημένων προϊόντων ανακοίνωσε ο διευθυντής του Συνεταιρισμού, κύριος Βαλασσάς Διονύσης, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του.

ΠΑΝΕΛ-ΟΜΙΛΗΤΩΝ
Από αριστερά: Κων/νος Χαρδαβέλλας-διαιτολόγος, Διονύσης Βαλασσάς-διευθυντής Αγρ.Συνεταιρισμού Ζαγοράς

Αφού μίλησε για την πορεία του Συνεταιρισμού μέσα σ΄αυτά τα χρόνια, ο κύριος Βαλασσάς αναφέρθηκε και στα νέα επιχειρηματικά σχέδια, μεταξύ των οποίων και η επέκταση των εξαγωγών, η αύξηση των παραγωγών και, μελλοντικά, το άνοιγμα προς το ελαιόλαδο, κοντά στην περιοχή της Ζαγοράς.

Σημειώνεται ότι ο Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου θεωρείται σήμερα ένας υγιής επιχειρηματικά συνεταιρισμός, που επηρεάστηκε από την κρίση αλλά αντέχει και αναπτύσσεται, αφού είναι ο κυριότερος φορέας εμπορικής δραστηριότητας και ανάπτυξης στην περιοχή του Ανατολικού Πηλίου.