Η ιδιαίτερη γαστρονομική βραδιά «Bridging Flavors: When Crete meets Ukraine» πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Candia του ξενοδοχείου Aldemar Royal Mare, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σε αυτή συνέπραξαν η Aldemar Resorts, τo Sympossio Greek Gourmet Touring και ο διαπρεπής Ουκρανός Chef Υurii Kovryzhenko.

Ο πολυβραβευμένος Ουκρανός σεφ Υurii Kovryzhenko έδωσε το «παρών» στο συγκεκριμένο event, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου, λίγες μέρες πριν βραβευτεί και στο 3rd Annual Global Taste Conference of Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy στην Αθήνα. Διασταύρωσε τις γνώσεις του με τον Executive Chef of Aldemar Resorts και Chef του Sympossio Greek Gourmet Touring, Γιώργο Χατζόπουλο και ετοίμασαν μαζί ένα δείπνο πολιτισμών. Τα δημιουργικά πιάτα που ετοίμασαν οι δυο σεφ ανέδειξαν τις μοναδικές πτυχές των δυο κουζίνων, ελληνικής και ουκρανικής. Το δείπνο συνόδευσαν τα κατάλληλα κρασιά αλλά και οι ήχοι του πιάνο υπό τον Στέφανο Κόκκαλη.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου και σε αυτή παρευρέθηκαν αξιότιμα στελέχη της Πρεσβείας της Ουκρανίας, η σύζυγος του Πρέσβη κα Alla Polyova, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου κ. Χαλκιαδάκης, ο Διευθυντής της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου κ. Φουντουλάκης, ο Πρόεδρος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης κ. Βλατάκης, ο CEO του Ομίλου Aldemar Resorts και εμπνευστής του Sympossio, κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, δημοσιογράφοι και άλλοι καλεσμένοι.

Δείτε επίσης:
Aldemar Resorts: Τρεις διακρίσεις στα Tourism Awards 2019

Η Κρήτη Τιμώμενη Γαστρονομική Περιφέρεια σε workshop για την ελληνογαλλική συνεργασία

Sympossio 2019: H ελληνική γαστρονομία ταξιδεύει στο εξωτερικό