Η Ζιζέλ Άβιλες από το Τέξας, όταν έμαθε ότι η καντίνα του μπαμπά της κινδύνευε να κλείσει έκανε μια συγκινητική έκκληση στο Twitter ζητώντας βοήθεια.

«Δεν θα το έκανα κανονικά, αλλά η καντίνα του μπαμπά μου δυσκολεύεται, έβγαλε μόνο 6 $ σήμερα», έγραψε η Ζιζέλ Άβιλες, 21 ετών, σε ένα tweet της για την καντίνα με τάκος του πατέρα της, Taqueria El Torito. «Αν μπορούσατε να κάνετε retweet, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ!» ανέφερε το ποστ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @taqueriaeltoritoofficial on

Η ιδέα της ήρθε μετά από συζήτηση με τον πατέρα της Ελίας Άβιλες, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Χαμπλ του Τέξας τα τελευταία έξι χρόνια. Σύμφωνα με το CNN, η έκκληση της Ζιζέλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτούργησε. Σε λίγες ώρες η ανάρτηση είχε συγκεντρώσει περίπου 2.000 retweets. Μάλιστα, από την επόμενη μέρα όταν έφτασε στην καντίνα ο Ελίας στις 8 το πρωί, μια σειρά πελατών περίμενε και κάποιοι από αυτούς από τις 6 π.μ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @taqueriaeltoritoofficial on

Η Ζιζέλ εκτιμά ότι περισσότεροι από 100 πελάτες πέρασαν κατά τη διάρκεια της βάρδιας της. Έχει κάνει ακόμη μια σελίδα στο Instagram για να μπορούν περισσότεροι πελάτες να βρουν την καντίνα τους, όπου ανεβάζει σχεδόν κάθε μέρα στόρι από τα φαγητά τους ή ότι είναι sold out για να ξέρουν οι πελάτες να πάνε κατευθείαν την επόμενη μέρα. Τελικά, όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να έχουμε θέληση και να προσπαθούμε.

Διαβάστε επίσης:
Ο σεφ Νίκος Θωμάς στο Kapsaliana Village Hotel στην Κρήτη

Ο σεφ Δημήτρης Μπούτσαλης στο ολοκαίνουριο Athens Capital Hotel – MGallery

Νέες διακρίσεις για τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στα Supermarket Awards 2020