Με άκρως γιορτινή διάθεση, η ΑΒ Βασιλόπουλος υπόσχεται ότι τις φετινές γιορτές κανείς δεν θα είναι μόνος του και μας παρακινεί να στείλουμε μηνύματα αγάπης, για να περάσουμε τα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους μας.

Με την προτροπή #xristougennamazi λοιπόν, η ΑΒ έχει δημιουργήσει μία μοναδική online πλατφόρμα ευχών, καθώς και ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο, που θα φιλοξενήσουν τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ευχές μας, μεταδίδοντας τη χαρά των Χριστουγέννων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, στο ab.gr έχει δημιουργηθεί ειδική ενότητα για την περίοδο των γιορτών, όπου όλοι μπορούν να μοιραστούν χριστουγεννιάτικες ευχές για τους αγαπημένους που θα ήθελαν φέτος στο γιορτινό τραπέζι, με βιντεοσκοπημένο ή γραπτό μήνυμα. Παράλληλα, ένα σκηνικό σπιτιού έχει δημιουργηθεί στον υπόγειο όροφο του Metro Mall, για να φιλοξενήσει τα πιο ζεστά βίντεο με ευχές. Μάλιστα, το σκηνικό θα παραμείνει στο χώρο από τις 28 Νοεμβρίου έως την 1 Δεκεμβρίου, 13:00-20:00 τις καθημερινές και 09:00-20:00 το Σάββατο.

Σημειώνεται ότι όσοι επιλέξουν να δημιουργήσουν τις ευχές τους στο σκηνικό αυτό, μπορούν, επίσης, να αναρτήσουν φωτογραφίες στο Instagram με το hashtag #xristougennamazi και να τις εκτυπώσουν από το ειδικό hashtag booth, που βρίσκεται στο χώρο, ενώ μοναδικά χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά δώρα περιμένουν όσους συμμετάσχουν. Επιπλέον, το hashtag booth θα μετακινηθεί σε 3 καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη, προσκαλώντας ακόμη περισσότερους να ανεβάσουν και να εκτυπώσουν αναμνηστική Instagram φωτογραφία με το hashtag #xristougennamazi. Το photo booth θα βρίσκεται στο ΑΒ MEGA Ελληνικού (Λ. Βουλιαγμένης 43-45) 7-8 Δεκεμβρίου, στο AB MEGA Εθνικής (20ο χιλιόμετρο Εθν. Οδού Αθηνών – Λαμίας) 14-15 Δεκεμβρίου και στο AB Θεσσαλονίκης (11o χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου) 21-22 Δεκεμβρίου.

Με την ενέργεια αυτή, η ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκινά τις χριστουγεννιάτικες δράσεις της για τη φετινή χρονιά και μας υπενθυμίζει ότι τα Χριστούγεννα είναι πολλά περισσότερα από μία γιορτή. Είναι η ευχή να βρεθούμε μαζί με τους αγαπημένους μας γύρω από ένα γιορτινό τραπέζι. Η ενέργεια θα ολοκληρωθεί στις 9 Δεκεμβρίου, με την ΑΒ Βασιλόπουλος να πραγματοποιεί τις ευχές 10 τυχερών νικητών, πολλαπλασιάζοντας τις στιγμές χαράς και ευτυχίας. Στείλε την ευχή σου ΕΔΩ και ίσως να πραγματοποιηθεί!