Έτοιμη να υποδεχθεί νέους αλλά και παλιούς επισκέπτες είναι όλη η ομάδα του GB Roof Garden, στον μοναδικό του χώρο, που έχει κερδίσει τόσους και τόσους με την απίστευτη θέα του με την Ακρόπολη στο «πιάτο», τις εκλεκτές του γεύσεις με την υπογραφή του Executive Chef, Αστέριου Κουστούδη, και την εκλεπτυσμένη του αισθητική.

Από την ώρα που κλείδωσε το άνοιγμα της εστίασης, όπως δηλώνει το ίδιο το ξενοδοχείο, οι κρατήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ο σεφ, μαζεύει ήδη ιδέες για ένα νέο μενού που θα γοητεύσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι θα φροντίσουν, οι επισκέπτες του Roof Garden της Μεγάλης Βρεταννίας, να ζήσουν μια εμπειρία που θα ικανοποιεί τις ασθήσεις της γεύσης και της όρασης, την ώρα που θα τηρούνται με άκρα αυστηρότητα και ευλάβεια τα απαραίτητα μέτρα, ώστε όλοι να ευχαριστηθούν την εμπειρία ενώ προστατεύονται από την πανδημία.

Η Μεγάλη Βρεταννία μας προσκαλεί να ζήσουμε τη μαγεία της ελληνικής άνοιξης και του ελληνικού καλοκαιριού, με την αφοπλιστική θέα της Ακρόπολης, στο κέντρο της αγαπημένης μας Αθήνας, όπως παλιά, αλλά με προσοχή.

Δείτε επίσης:

GB Roof Garden: Υψηλή γαστρονομία με θέα την Ακρόπολη

Στην Κάρπαθο, με λαμπροκουλούρα και βυζάντι!

Γαλλία: σταδιακή επαναλειτουργία της εστίασης