Αυτός ο καθηγητής από το Τέξας αξίζει πραγματικά βραβείο καλύτερου εκπαιδευτικού ύστερα από την απλή αλλά και πολύ γλυκιά κίνησή του απέναντι στους μαθητές του.

23

Την Τετάρτη οι μαθητές της τάξης του λυκείου που διδάσκει ο κύριος Τζόνστον έγραφαν ένα πολύ σημαντικό διαγώνισμα. Μόλις έμαθε ότι πολλά παιδιά δεν είχαν προλάβει να φάνε πρωινό λόγω του διαβάσματος, αντί να τα μαλώσει για την κακή διαχείριση του χρόνου τους, ξεκίνησε να τους μοιράζει σάντουιτς. Πιο συγκεκριμένα, έστησε τον «πάγκο» του έξω από την πόρτα της αίθουσας και άρχισε να φτιάχνει επιτόπου σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα για όλους.

«Να πούμε ένα ευχαριστώ στον κύριο Τζόνστον που έφτιαξε σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα για τους μαθητές του που δεν είχαν φάει πρωινό πριν από το τεστ σήμερα το πρωί», έγραψε μια μαθήτρια σε ανάρτησή της στο Twitter, ανεβάζοντας παράλληλα και φωτογραφίες με τον καλόκαρδο καθηγητή.

1

Όπως είναι φυσικό το tweet έγινε viral συγκεντρώνοντας πάνω από 104.000 καρδούλες! Πολλοί μάλιστα δεν δίστασαν να εκφράσουν το θαυμασμό τους απέναντι στον καθηγητή: «Δεν τον ξέρω καν, αλλά τι είδωλο», γράφει κάποιος. «Οι δάσκαλοι χρειάζονται πραγματικά αύξηση», γράφει ένας άλλος.