Σημαντική διάκριση για τη φέτα και το χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ, που κατάφεραν να βραβευθούν στα φετινά Great Taste Awards, έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς για τρόφιμα και ποτά.

Εστιάζοντας στην παραγωγή προϊόντων που ξεχωρίζουν για τη γεύση τους, η ΔΩΔΩΝΗ συμμετείχε για πρώτη φορά στα Great Taste Awards, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές και τη διάκριση ενός αστεριού για τη φέτα και το χαλλούμι της. Σημειώνεται ότι στα Great Taste Awards 2018 περισσότεροι από 500 εξειδικευμένοι κριτές αξιολόγησαν μέσω της τυφλής δοκιμής 12.500 προϊόντα από όλο τον κόσμο, για να ξεχωρίσουν και να βραβεύσουν τα καλύτερα από αυτά.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς τα προϊόντα μας να ξεχωρίζουν και να διακρίνονται ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα, σε μία διοργάνωση διεθνούς φήμης και αναγνώρισης, όπως τα Great Taste Awards», δήλωσε ο Διευθυντής Εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Βασίλης Βροχίδης, προσθέτοντας ότι οι νέες αυτές βραβεύσεις αποτελούν σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών τους και κίνητρο να συνεχίσουν να διαθέτουμε προϊόντα εξαίρετης γεύσης.

Η Φέτα και το Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ
Η φέτα από 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα, αποτελεί ένα αμιγώς ελληνικό, πολυβραβευμένο προϊόν Π.Ο.Π., διαθέσιμο σε παραπάνω από 45 χώρες του κόσμου. Το χαλλούμι από την άλλη, παράγεται αποκλειστικά από κυπριακό γάλα στην υπερσύγχρονη μονάδα της ΔΩΔΩΝΗ στη Λεμεσό και ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο άρωμα, τη μοναδική γεύση και τον αυθεντικό τρόπο παραγωγής του, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε παραπάνω από 30 χώρες.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η ΔΩΔΩΝΗ έχει λάβει παραπάνω από 15 βραβεία και διακρίσεις σε ελληνικούς και διεθνείς θεσμούς, οι οποίοι αξιολογούν και επιβραβεύουν τόσο την ανώτερη ποιότητα όσο και την εξαίρετη γεύση.