Το site που μας φέρνει ένα κλικ πιο μπροστά στην κουζίνα μαγείρεψε τα πρώτα του web videos και από τη Δευτέρα 26 Μαΐου ξεκινούν να προβάλλονται στο olivemagazine.gr

Ο πρώτος κύκλος γυρισμάτων ολοκληρώθηκε: ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Ελένη Ψυχούλη, ο Δημήτρης Χρονόπουλος και η Ιωάννα Σταμούλου μαγείρεψαν στην ΙΚΕΑ, στις νέες κουζίνες METOD, τις πρώτες τους συνταγές και ανυπομονούμε να τις δούμε, να τις μαγειρέψουμε και να τις γευτούμε.

Για να πάρετε μια μικρή γεύση…

Η Ελένη Ψυχούλη, που προτιμάει μακράν τα χόρτα και τα λαχανικά, αποφεύγει τα πολλά λιπαρά και με το δικό της στυλ που δεν απαιτεί δυσεύρετα και ακριβά υλικά ετοίμασε απλές, ελαφριές και πεντανόστιμες καλοκαιρινές συνταγές.

 

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για να ψήσεις εύκολα κι απλά στο τηγάνι του σπιτιού σου την τέλεια μπριζόλα και να κάνεις ψητά καλαμαράκια σαν αυτά που σερβίρουν οι σεφ στα καλύτερα εστιατόρια.

 

 

Ο Δημήτρης Χρονόπουλος μας δίνει τα πιο χρήσιμα tips για τη σοκολάτα και τα εσπεριδοειδή και φτιάχνει ένα άπαιχτο κέικ λεμόνι χωρίς μίξερ.

 

 

Η Ιωάννα Σταμούλου ετοιμάζει εύκολη μους σοκολάτας με δύο μόνο υλικά και μους λεμόνι με τρία.

 

 

Σειρά έχουν ο Ηλίας Μαμαλάκης και η Ντίνα Νικολάου.