Mια πολύ ενδιαφέρουσα εισαγωγή στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της οινογνωσίας πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, η Wine Plus.

Πρόκειται για ένα βασικό σεμινάριο που έχει ως στόχο να απαντήσει σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις και να αποκαλύψει τα πρώτα μυστικά του γοητευτικού οινικού κόσμου:
– Ποιες είναι οι βασικές ελληνικές και κοσμοπολίτες ποικιλίες σταφυλιών
– Ποιες είναι οι μέθοδοι παραγωγής του λευκού, του ροζέ, του ερυθρού κρασιού
– Ποια είναι η τεχνική της γευστικής δοκιμής
– Υπάρχουν κανόνες για το σωστό «πάντρεμα» των κρασιών με το φαγητό;
– Ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία και τα ποτήρια του σερβιρίσματος,
– Πως πρέπει να οργανώσω την προσωπική μου κάβα;

Η χημικός-οινολόγος, δημοσιογράφος οίνου και συγγραφέας Μαρία Νέτσικα θα γίνει ο οδηγός σας σε αυτό το ταξίδι και θα απαντήσει σε όλες τις απορίες. Δεν θα μείνετε όμως μόνο στη θεωρία, καθώς το σεμινάριο συνοδεύεται από τη γευστική δοκιμή 5 εκλεκτών ελληνικών κρασιών .

Info
Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 17:00-19:00
The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη).
Κόστος συμμετοχής: 25€ (περιλαμβάνει: ενημερωτικό υλικό και γευστική δοκιμή 5 κρασιών)

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί ακολουθώντας συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο.
Θα τηρηθεί ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων και είναι απαραίτητη η κράτηση και προπληρωμή θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Wine Plus: τηλ. 2310 888311, info@wineplus.gr, www.wineplus.gr

Δείτε επίσης:
Με τι κρασί θα συνοδεύσουμε την ξερή μυζήθρα Βυτίνας;

Νάουσα: Πείραμα με παλαίωση κρασιού μέσα σε ποτάμι

Τελικά επιτρέπεται να βάζουμε παγάκια στο κρασί;