Οι πρωτοπόροι στον τομέα του fitness βραβεύτηκαν πρόσφατα στα νεοσύστατα Fitness Awards και ανάμεσα στις εταιρείες που διακρίθηκαν δεν θα μπορούσε να μην είναι και η Herbalife Nutrition.

Μάλιστα, η εταιρεία απέσπασε δύο βραβεία. Στην κατηγορία Best Meal Replacement απέσπασε χρυσό βραβείο για το νέο «Formula 1 Sport», ένα νόστιμο, θρεπτικό και ισορροπημένο υποκατάστατο γεύματος, ειδικά σχεδιασμένο για όσους αθλούνται, για όσους έχουν έντονο και δραστήριο τρόπο ζωής και παράλληλα ενδιαφέρονται για τον έλεγχο και την απώλεια βάρους, διατηρώντας σωστές διατροφικές συνήθειες.

Ασημένιο βραβείο απέσπασε στην κατηγορία Best Product for Hydration, για το «Hydrate», ένα ποτό ηλεκτρολυτών χωρίς θερμίδες που έχει σχεδιαστεί για την ενίσχυση απορρόφησης του νερού, το οποίο είναι ιδανικό για όποιον χρειάζεται ενυδάτωση μετά την άσκηση ή κατά τη διάρκεια της προπόνησης και εξασφαλίζει τα ιδανικά ποσοστά νερού στο σώμα του ασκούμενου, δίνοντας ταυτόχρονα μία μοναδική γεύση πορτοκάλι.

Σημειώνεται ότι η Herbalife Nutrition είναι ο Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, ενισχύοντας την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκιο 2021».

Δείτε επίσης:
Μία πλατφόρμα δίνει online διέξοδο σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία

From Paris: Γαλλικά τυριά στην πόρτα μας με 1 κλικ

Μύλοι Λούλη: Δίπλα στους συνεργάτες της που έχουν πληγεί από τον «Ιανό»