H είδηση των ημερών είναι, ότι ο Χάρι και η Μέγκαν εγκαταλείπουν τα αξιωματά τους και θέλουν να ξεκινήσουν μία νέα ανεξάρτητη ζωή. Πολλά έχουν γραφτεί γύρω από αυτό το θέμα, ωστόσο προέκυψε μία ιδιαίτερη προσφορά για το ζεύγος κάπως…απροσδόκητη.

Tι είδους προσφορά είναι αυτή; «Δωρεάν καφέ εφ’ όρου ζωής» προσφέρεται στον Χάρι και στη Μέγκαν, εάν μετακομίσουν στον Καναδά. Φυσικά, η προσφορά αυτή που έκανε στο πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας γνωστή αλυσίδα εστίασης του Καναδά προκάλεσε αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, η αλυσίδα είναι η «Tim Hortons» και με ένα μήνυμα στοTwitter έγραψε: «Καμία πίεση, Μέγκαν και Χάρι, όμως εάν αποφασίσετε να μείνετε στον Καναδά, ο καφές θα είναι δωρεάν εφ’ όρου ζωής. Σκεφτείτε το».

Να σημειώσουμε, πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν μόλις ανακοινώσει την απόφασή τους, όταν ήρθε η προσφορά. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να κατακρίνουν την εταιρεία καταγγέλλοντας τις πρακτικές που υιοθετεί απέναντι στους εργαζόμενους της. «Αυτοί έχουν τα μέσα να αγοράσουν την εταιρεία. Οι υπάλληλοί σας δεν έχουν τα μέσα να βρουν σπίτι», ένας άλλος έγραψε: «Η εταιρεία που κόβει τα ρεπό των εργαζομένων της, στους οποίους δίνει τον κατώτατο μισθό… και που (την ίδια στιγμή) προσφέρει δωρεάν καφέ στα μέλη της βασιλικής οικογένειας» . Τέλος, ένας άλλος χρήστης έγραψε «Η Tim Hortons έχει τη δυνατότητα να προσφέρει δωρεάν καφέ στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως μια αύξηση ύψους 10 σεντς για τους υπαλλήλους της, είναι πολύ μεγάλη;».