Οι δύο ελληνικές εταιρίες από την 1η Μαΐου “τρέχουν” δύο γλυκούς διαγωνισμούς, που μοιράζουν πολλά, πολλά δώρα!

30

Συγκεκριμένα, όποιος αγοράζει παγωτό Δωδώνη είτε από τα καταστήματα Δωδώνη είτε συσκευασμένο από τα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης και στείλει SMS (δες ΕΔΩ τους όρους του διαγωνισμού) συμμετέχει σε συνολικά 5 μηνιαίες κληρώσεις με έπαθλο κάθε μήνα 1 Tivoli, το πιο δημοφιλές κόμπακτ SUV της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας SsangYong! Η ενέργεια θα ολοκληρωθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου.

GOJIBERRIES_CRANBERRIES_2_BALLS

Ο Γιάννης Αποστολάκης δημιούργησε νέες, πρωτότυπες και πεντανόστιμες προτάσεις παγωτών, αποκλειστικά για τη Δωδώνη, όπως το παγωτό με πράσινα μήλα και μούρα ή το παγωτό καραμέλα με Goji berries & Cranberries. Δες το βίντεο του διαγωνισμού, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Γιάννης:


Όσο για τον διαγωνισμό των chillbox, αυτός θα τρέχει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου με κάθε αγορά frozen yogurt άνω των 3 ευρώ. Συγκεκριμένα, κάθε εβδομάδα κληρώνεται 1 smartphone ZTE Blade S6 Flex και 1 tablet ZTE E1OTL, ενώ κάθε μήνα κληρώνονται δύο μοναδικά ποδήλατα ATB Comfort από την Orient.

79

Για εκείνους που έχουν αδυναμία στα δώρα…αυθημερόν, καθημερινά κληρώνονται 2 Cds Panik Anthem Vol.4 by Chillbox από την Panik Records και 1 κούπα chillbox, ενώ κάθε δεύτερη μέρα 1 USB stick chillbox 8GB βρίσκει τον τυχερό κάτοχό του!

Δες τα δώρα του διαγωνισμού:

info
www.dodoni.com.gr