Την 1η θέση του World Ranking Evoo (WREVOO) κατάφερε να κατακτήσει για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα ελαιόλαδο των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, από τη Σπάρτη Λακωνίας.

Το World Ranking Evoo προσμετρά και αξιολογεί όλα τα βραβευμένα ελαιόλαδα του κόσμου, σε αναγνωρισμένους διεθνείς διαγωνισμούς ανά έτος. Μάλιστα, φέτος συναγωνίστηκαν 12.092 ελαιόλαδα, από 34 χώρες ελαιοπαραγωγούς και ελήφθησαν υπόψιν 31 διεθνείς διαγωνισμοί για την παγκόσμια κατάταξη.

Το ελληνικό ελαιόλαδο «Gemstone Blend Evoo» των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου αναδείχτηκε κορυφαίο στον κόσμο στην κατηγορία Best Condimento Olive Oil. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ελληνικό ελαιόλαδο και ελληνική εταιρεία που το ιδιοπαράγει αποκλειστικά, βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας αυτής για 2 συνεχόμενες χρονιές. Το 2018, στην πρώτη θέση είχε βρεθεί το ελαιόλαδο «gourmet Majestic blend evoo», των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου.

«Το Gemstone Blend Evoo κυκλοφόρησε για πρώτη φορά φέτος, έπειτα από αρκετά έτη πειραματισμών και δοκιμών, ώστε να αγγίξει αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο γεύσης και ποιότητας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Νίκος Σακελλαρόπουλος, Χημικός Μηχανικός M.Sc. και συνιδιοκτήτης των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου. «Όραμά μας ήταν πάντα να παράγουμε βιολογικά ελαιόλαδα και ελιές πολύ υψηλής ποιότητας που κατατάσσονται στην κατηγορία των βιο-λειτουργικών τροφίμων (Functional foods) και το καταφέραμε. Αυτό σημαίνει ότι τα βιολογικά ελαιόλαδα και οι επιτραπέζιες ελιές μας, παρέχουν σημαντικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό σε συνδυασμό με ανώτερα χαρακτηριστικά γεύσης και ποιότητας. Αυτός είναι και ο πυρήνας των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, της πορείας και της φιλοσοφίας μας. Θέλουμε να είμαστε συνειδητή επιλογή του καταναλωτή και όχι ευκαιριακή», συμπλήρωσε ο ίδιος.