Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη, το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό με 14 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας, έδωσε δυναμικό ‘’παρών’’ στην 23η Διεθνή Έκθεση Gulfood 2018 στο Dubai, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο και εντυπωσίασε με τη γεύση του, αλλά και τις διακρίσεις του.

theoni nero (2)

Στόχος της ΑΗΒ Group, με έδρα την Καρδίτσα, όπου βρίσκεται η σύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη, μέσα από τη συμμετοχή της στην 23η Διεθνή Έκθεση Gulfood 2018 είναι η αύξηση των εξαγωγών της. Με επίκεντρο την ανάπτυξη της διεθνούς αγοράς, η ΑΗΒ Γκρουπ μέσω στρατηγικών συνεργασιών με μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, επεκτείνεται δυναμικά και στην εγχώρια αγορά.

THEONI GULFOOD 2018

Η Gulfood, η οποία πραγματοποιείται κάθε Φεβρουάριο στο Ντουμπάι, είναι Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών παγκόσμιου βεληνεκούς όπου 5.000 εκθέτες από 120 χώρες προβάλλουν τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 90,000 εμπορικούς επισκέπτες. Η έκθεση εγκαινιάσθηκε από τον Αναπληρωτή Ηγεμόνα του Ντουμπάι και Υπουργό Οικονομικών της χώρας, Σεΐχη Hamdan Bin Rashid Al Maktoum.