Η γνωστή εταιρεία εμπορίας τυροκομικών προϊόντων εγκαινίασε έναν ολοκαίνουργιο χώρο γαστρονομίας, ένα εργαστήριο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ιδανικό για εξειδικευμένα σεμινάρια για κάθε επαγγελματία με πάθος για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.

0030

Το Optima Gastronomy Lab διαθέτει μεγάλους και άνετους χώρους, καθώς και δύο κουζίνες, όπου διακεκριμένοι chefs και pastry chefs από όλο τον κόσμο μπορούν να παρουσιάζουν τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις. Πρόσφατα μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν και τα πρώτα σεμινάριο με προϊόντα της PreGel καθώς και ένα ιδιαίτερα χρήσιμο σεμινάριο για την καλοκαιρινή περίοδο με θέμα “Στήσιμο τούρτας γάμου, τεχνικές ζαχαρόπαστας και ζαχαροπλαστική με προϊόντα Laped”, σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο Ιταλό chef Gian Paolo Panizzolo. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η εθνική ομάδα, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής “Cake Designers World Championship FIPCG” στο Μιλάνο, τον Οκτώβριο του 2017, χρυσός χορηγός της οποίας είναι η Optima Pastry.

0160

Μέσα στον χρόνο έχουν προγραμματιστεί πολλά ακόμη σεμινάρια που θα δώσουν πρωτοποριακές λύσεις και θα διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητα των επαγγελματιών του κλάδου.

info
www.optima.gr