Ένας μεγάλος αριθμών καταναλωτών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του αγαπημένου τους βουτύρου Lurpak και των καταστημάτων Μασούτης για φωτογραφικό διαγωνισμό μέσα από την επίσημη Facebook σελίδα των καταστημάτων Μασούτης από τις 30/8 έως και τις 12/9/2016. Το αποτέλεσμα; Αποτύπωση μιας πανδαισίας αγνών και φρέσκων συστατικών με αποκορύφωμα τις 10 αυτές φωτογραφίες που επιλέχθηκαν από ειδική επιτροπή που κέρδισαν στον διαγωνισμό «Φωτογραφίστε το Lurpak φυσικά!».

lurpak

Οι φωτογραφίες εκτέθηκαν την 1η Οκτωβρίου στην αίθουσα θεάτρου «Μικρή Αυλαία» της ΧΑΝΘ. Στην ειδική έκθεση – βράβευση παρευρέθηκαν ο chef patisserie Στέλιος Παρλιάρος και ο chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, που αποτέλεσαν μέλη της επιτροπής, η οποία ανέδειξε τις 10 κορυφαίες φωτογραφίες, καθώς και στελέχη της Arla Foods Ελλάς και της Μασούτης. Οι τυχεροί κέρδισαν από ένα καλάθι με προϊόντα της Arla Food Ελλάς.

Η κα Άντζελα Κοτρότσου, γενική διευθύντρια της Arla Foods Ελλάς δήλωσε σχετικά: «Για εμάς στην Arla Foods Ελλάς η αρχή όλων είναι τα φυσικά προϊόντα από αγνά και μεγάλης θρεπτικής αξίας συστατικά. Δεν είναι τυχαίο ότι το φρέσκο βούτυρο Lurpak αποτελεί τη βάση του “καλού φαγητού”. Με χαρά είδαμε ότι πολλοί φίλοι του Lurpak επιβεβαιώνουν ότι νοστιμίZOYME φυσικά κάθε φαγητό που συνοδεύουμε με Lurpak».