Ένα ιδιαίτερο νέο έρχεται από την Σουηδία, καθώς εστιατόριο ετοιμάζεται να εξυπηρετήσει μόνο έναν πελάτη την ημέρα.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης αυτός θα απολαμβάνει το γεύμα του στη μέση ενός χωραφιού και το φαγητό του θα σερβίρεται μέσω μιας τροχαλίας κι ενός καλαθιού.

Το εστιατόριο, που ονομάζεται Μπορντ φορ εν (δηλαδή τραπέζι για έναν) θα ανοίξει στις 10 Μαΐου και θα λειτουργεί μέχρι την 1η Αυγούστου. Η ιδέα ανήκει στο ζευγάρι Ράσμους Πέρσον και Λίντα Κάρλσον.

Η Κάρλσον είναι σεφ και σκέφτηκε τη δημιουργία ενός εστιατορίου που θα προσφέρει ασφάλεια εν μέσω πανδημίας. Η συνταγή είναι απλή και περιλαμβάνει ένα μονό τραπέζι, μια καρέκλα, στη μέση ενός χωραφιού στο Βάρμλαντ της Σουηδίας. Αντί για σερβιτόρους, το φαγητό θα φτάνει κατευθείαν από την κουζίνα στο τραπέζι σε καλάθι που κρέμεται σε σχοινί.

«Θέλουμε να είμαστε σε θέση να επικεντρωθούμε σε αυτόν τον μοναδικό επισκέπτη κατά την προετοιμασία του γεύματος. Αλλά επίσης, είναι ένας τρόπος για να εξασφαλίσουμε ότι θα είναι μια εμπειρία απαλλαγμένη από τον κίνδυνο του κορονωϊού», επισημαίνει η ίδια. Σίγουρα, πρόκειται για μία καινοτόμα ιδέα.

Διαβάστε ακόμη:
Κορωνοϊός: Ζαχαροπλαστείο φτιάχνει «τούρτες καραντίνας» με σπέσιαλ μηνύματα!

Έφτιαξαν μέχρι και μπέργκερ σε σχήμα κορωνοϊού

Vegan burger με… κρέας διχάζει τους χρήστες του διαδικτύου