Mε επιτυχία υλοποιήθηκε το πρώτο online Masterclass «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ και του Masterchef Σταύρου Βαρθαλίτη. Η νέα αυτή πρωτοβουλία είναι ακόμη μια δράση από το αγαπημένο «κίνημα» Ζαχαροπλάθουμε, για να διαδώσει τη χαρά της ζαχαροπλαστικής τέχνης και να αποκαλύψει τα μυστικά της, δίνοντας ιδέες και συμβουλές για εύκολα σπιτικά γλυκά, με τα προϊόντα της ΓΙΩΤΗΣ.

Ο Μasterchef Σταύρος Βαρθαλίτης, σε ρόλο οικοδεσπότη του Μasterclass, παρουσίασε μέσω διαδικτύου, καλοκαιρινές συνταγές στους νικητές του διαγωνισμού «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί».

Οι συμμετέχοντες μυήθηκαν στα μυστικά του τέλειου και λαχταριστού semifreddo με σοκολάτα και φουντούκια και της νόστιμης τούρτας-παγωτό με γεύση τιραμισού. Ο Μasterchef έλυσε όλες τις απορίες τους και τους καθοδήγησε βήμα-βήμα για να φτιάξουν τα δύο υπέροχα γλυκά που κερδίζουν και σε γεύση αλλά και σε εμφάνιση.

Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί», οι συμμετέχοντες έθεσαν τις φωτογραφίες των γλυκών τους στην κρίση του κοινού, αλλά και του Μasterchef Σταύρου Βαρθαλίτη. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ανέδειξε νικήτρια την κυρία Βικτώρια Γκιτζελάκη, η οποία κέρδισε μια επώνυμη κουζινομηχανή για να συνεχίσει να ζαχαροπλάθει για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Επίσης, δέκα επιπλέον τυχεροί κέρδισαν αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Για να παρακολουθήσετε και εσείς το το Masterclass «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» και να ανακαλύψετε βήμα-βήμα δύο υπέροχες καλοκαιρινές συνταγές και πολλά ζαχαροπλαστικά μυστικά από τον Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη, θα πρέπει να ακολουθήσετε link.

Δείτε επίσης:

Σταύρος Βαρθαλίτης: «O Άκης Πετρετζίκης είναι ο καλύτερος MasterChef που έχει βγει»

Σταύρος Βαρθαλίτης: Ο MasterChef της διπλανής πόρτας

Τι ετοιμάζει ο Σταύρος Βαρθαλίτης μετά το MasterChef;