Το αγαπημένο Ζαχαροπλάθουμε επιστρέφει και αυτή τη φορά, παρέα με τον Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη, προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής τέχνης και να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στη δημιουργία ενός τέλειου σπιτικού γλυκού.

Το πρώτο διαδικτυακό «γλυκό μάθημα», το οποίο θα ακολουθήσει μια σειρά μαθημάτων, θα περιλαμβάνει συμβουλές και μυστικά για την παρασκευή καλοκαιρινών γλυκών, που θα ξεχωρίζουν και θα εντυπωσιάζουν. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα μάθουν να φτιάχνουν σπιτικό σεμιφρέντο, αλλά και τούρτα παγωτό, με κύρια υλικά, τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Οι συμμετέχοντες θα προκύψουν μέσα από κλήρωση, για αυτό, αν θέλετε κι εσείς να έχετε την ευκαιρία να μάθετε να φτιάχνετε παρέα με τον Σταύρο Βαρθαλίτη, λαχταριστά γλυκά με την υπογραφή της αγαπημένης εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ, θα πρέπει να δηλώστε συμμετοχή στο www.jotis-zacharoplathoume.gr.

To διαδικτυακό αυτό μάθημα θα είναι αρκετά… φροντιστηριακό, αφού οι διαθέσιμες θέσεις είναι μόλις δεκαπέντε, και στη 2η φάση, ένας θα είναι και ο τυχερός που θα κερδίσει και μια κουζινομηχανή για να εξελίξει ακόμη περισσότερο το πάθος του για τη ζαχαροπλαστική.

Δείτε επίσης:

«Ζαχαροπλάθουμε» με καλή παρέα τους νικητές…

Η ΓΙΩΤΗΣ στηρίζει τον παιδικό σταθμό φιλανθρωπικού σωματείου

20 αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας από την ΓΙΩΤΗΣ