Το «Ζαχαροπλάθουμε» το «γλυκό κίνημα» της ΓΙΩΤΗΣ, διοργανώνει έναν ακόμη διαγωνισμό για τη δημιουργία νόστιμων και σπιτικών γλυκών. Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός «Zαxαροπλάθουμε με Καλή Παρέα» της ΓΙΩΤΗΣ δίνει τη δυνατότητα σε 6 τυχερούς νικητές να βρεθούν στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», που μεταδίδεται από το Star και να φτιάξουν ζωντανά μια γλυκιά συνταγή, παρέα με τον σεφ και τους παρουσιαστές της εκπομπής.

Η διαδικασία συμμετοχής
Μέχρι και τις 20/10/2019 μπορείτε να μπαίνετε στο www.jotis-zacharoplathoume.gr και να βρίσκετε 6 γλυκές συνταγές, με την ημερομηνία παρουσίασής τους στη «Φωλιά των Κου Κου». Στο site θα δείτε τα υλικά και τον τρόπο παρασκευής της κάθε συνταγής και μπορείτε να επιλέξετε αυτήν που προτιμάτε περισσότερο να φτιάξετε ζωντανά στην εκπομπή. Μέσα από κλήρωση που θα γίνει στις 21/10/2019, θα αναδειχτούν οι 6 τυχεροί νικητές που θα βρεθούν στη «Φωλιά των Κου Κου» για να φτιάξουν τις συνταγές. Βέβαια θα υπάρξουν και άλλα δώρα, καθώς 30 νικητές θα κερδίσουν προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Τι προτιμάτε; Υγρό κέικ σοκολάτας με γλάσο; Banoffee με σοκολατένια κρέμα και μπανάνες; Μπισκότα βρώμης με κουβερτούρα; Τrifle κρέμας με σάλτσα πορτοκάλι; Τούρτα αμυγδάλου με καρύδια και berries; Μοnt blanc κάστανο με garni; Επιλέξτε όποιο λαχταριστό γλυκό θέλετε και δημιουργήστε «στον άερα»! Όσον αφορά τις παρουσιάσεις των συνταγών στην εκπομπή ξεκινούν την Παρασκευή 1/11/2019, για 6 συνεχόμενες Παρασκευές μέχρι και τις 6/12/2019.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και όροι συμμετοχής στο www.jotis-zacharoplathoume.gr