Με έναν γλυκό διαγωνισμό, με τίτλο «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε», εγκαινιάζει η ΓΙΩΤΗΣ τη νέα διαδικτυακή σελίδα της www.jotis-zacharoplathoume.gr, προσκαλώντας μας να δημιουργήσουμε την πιο ευφάνταστη συνταγή, αξιοποιώντας προϊόντα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ!

Κριτές της διαδικασίας θα είναι η αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου, ο εμπνευσμένος Food Stylist Μιχάλης Αθανασίου, η Dr. Ευαγγελία Καρβέλα του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ και φυσικά το κοινό. Όσο για τους νικητές, θα λάβουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα και προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ! Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό πάλι, είναι απλή: μπαίνετε στο νέο site και ακολουθείτε τις οδηγίες σε όλες τις φάσεις του διαγωνισμού. Και επειδή το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού ολοκληρώνεται την Πέμπτη 22/9, βιαστείτε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή.

Zaxaroplathoume photo

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» είναι ο πρώτος μιας σειράς από γλυκές ιδέες και εκπλήξεις της εταιρείας, που θα φιλοξενούνται στο νέο site. Παράλληλα, στη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν, μεταξύ άλλων, να ενημερώνονται για ζαχαροπλαστικά νέα και δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, καθώς και να ανακαλύπτουν μοναδικές συμβουλές, για σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία.

info
www.jotis-zacharoplathoume.gr