Η ΑΒ Βασιλόπουλος, λίγο πριν το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών και την επιστροφή στην καθημερινότητα επανέρχεται δυναμικά με 2 οnline διαγωνισμούς με πολλά δώρα και εκπλήξεις για όλους. Από τις 30 Αυγούστου μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να εγκαινιάσουν τη νέα σχολική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Χωρίς κόπο και μόνο με ένα click μέσω του abclick2shop.gr χιλιάδες γονείς, μαθητές και επαγγελματίες θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν online έξυπνες και οικονομικές αγορές, δηλώνοντας παράλληλα συμμετοχή σε 2 διαγωνισμούς για πλούσια δώρα.

1ος διαγωνισμός: Επιστροφή στο γραφείο

Από τις 30 Αυγούστου έως και τις 5 Σεπτεμβρίου η επιστροφή στο γραφείο γίνεται πιο ευχάριστη από ποτέ! Μέσω του abclick2shop.gr οι καταναλωτές θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Μεγάλο Διαγωνισμό«Βack2Work» με αγορά συγκεκριμένων προϊόντων (Arla, Λουμίδη & Νουνού) και να μπουν σε κλήρωση, διεκδικώντας:

› 2 Garmin Wearable watches

› 5 μηχανές καφέ Beco

› και 3 δωροεπιταγές ΑΒ των 100€

O Διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία με τις εταιρίες Arla, Nestlé και Friesland.

2ος διαγωνισμός: Επιστροφή στα θρανία

Mαθητές κάθε ηλικίας και γονείς έχουν ένα λόγο παραπάνω να χαμογελούν για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς καθώς μέσω του abclick2shop.gr θα έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στον 2ο επίσης μεγάλο Διαγωνισμό «Βack2School» που θα ξεκινήσει στις 6/9.

info
ab.gr.