Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης διακρίθηκε στο 18ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων, κατακτώντας το βραβείο «Best Launching 2018», στην κατηγορία των alcohol free μπιρών με την εζα Alcohol Free.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή που αισθανόμαστε παραλαμβάνοντας αυτό το βραβείο. Με την εζα Alcohol Free στόχος μας ήταν εξαρχής να διατηρήσουμε όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά των μπιρών εζα, δημιουργώντας μία alcohol free μπίρα, με γεμάτη γεύση και πλούσιο σώμα. Η εισαγωγή της στην εγχώρια αγορά ήταν μεγάλο στοίχημα για εμάς, το οποίο τελικά κερδίσαμε, καθώς η εζα Alcohol Free κατάφερε να κατακτήσει τη θέση της στην αγορά και να αναδειχθεί στο είδος της», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, κ. Τζώρτζης Κανακάρης, με αφορμή τη βράβευση.

Η εζα Alcohol Free είναι μια μπίρα με γεμάτο σώμα, πλούσιο άρωμα και αναλλοίωτη αυθεντική γεύση, που ανατρέπει τα δεδομένα στην κατηγορία της. Ήρθε να ανταποκριθεί στη ζήτηση για μια ποιοτική πρόταση, στην κατηγορία των alcohol-free beers, διατηρώντας όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που έκαναν τις μπίρες της οικογένειας εζα αγαπητές στο κοινό. Παράγεται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, μέσα από μια εξειδικευμένη διαδικασία παραγωγής, που την κάνουν να ξεχωρίζει και να διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση της, αποτελώντας μια διαφορετική πρόταση για όσους επιθυμούν να απολαύσουν μία μπίρα χωρίς αλκοόλ.