Η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής οίνου στην Ελλάδα, συμμετείχε για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη διεθνή εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία οίνων και οινοπνευματωδών “ProWine China 2015”, που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου στη Σαγκάη.

Η έκθεση Prowine αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο του οίνου και των οινοπνευματωδών, με 4.000 εκθέτες και 40.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Προσφέρει συνολική επισκόπηση των διεθνών προσφορών οίνων και οινοπνευματωδών ποτών, για το εμπόριο και τα τρόφιμα υπηρεσιών και απευθύνεται κυρίως στους Κινέζους λιανέμπορους και εισαγωγείς.

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. πρόσφερε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες, αλλά και στους καταναλωτές, να γευτούν από την πλούσια γκάμα της μεταξύ άλλων: τους βραβευμένους οίνους των σειρών Ποικιλιακά Λουλούδια, την σειρά Κύκνος και Apelia, Καλλιγά, τις δημιουργίες οίνου του Άγγελου Ρούβαλη, Ασπρολίθι, Μικρός Βοριάς, Ianos, καθώς και τα premium αποστάγματα «Μμαμπατζίμ» του μύστη της απόσταξης Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου.

info
Περισσότερα στο: www.greek-wine-cellars.com