Προμηθευτής της χρονιάς στην κατηγορία Food & Drink αναδείχθηκε η βιομηχανία μπισκότων και ειδών διατροφής Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. στα βραβεία Lenovo Retail Business Awards 2021.

Μια σημαντική διάκριση, καθώς ο νικητής αναδείχθηκε βάσει αποτελεσμάτων έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών The Hellenic Research House, ενώ εξέτασαν τις μεγαλύτερες αλυσίδες Super Market της ελληνικής αγοράς

Για την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. το βραβείο Προμηθευτής της Χρονιάς αποτελεί μια μεγάλη επιβεβαίωση. Είναι μία 100% ελληνική εταιρία που εδώ και 99 χρόνια βαδίζει σταθερά στον δρόμο της ανάπτυξης, ενώ επενδύει διαχρονικά στη χώρα ενισχύοντας τα τέσσερα εργοστάσιά της ανά την επικράτεια, προσφέροντας θέσεις εργασίας και πλούσιες διατροφικές στους καταναλωτές.

Ο κος Αλέξανδρος Βαξεβανέλλης, Διευθυντής Πωλήσεων & Στρατηγικών Αγοράς της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση ‘’Προμηθευτής Της Χρονιάς Food & Drink’’ στα Lenovo Retail Business Awards 2021 έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, γιατί απονέμεται από τους ίδιους τους πελάτες μας. Αποτελεί αναγνώριση που αφορά στο σύνολο της Εταιρίας μας, τη Διοίκηση, την ευρύτερη εμπορική ομάδα και ιδιαιτέρως τους 300 και πλέον ανθρώπους των πωλήσεων, που καθημερινά έρχονται σε επαφή με τους συνεργάτες μας στην αγορά και εργάζονται αδιάκοπα, ώστε να δημιουργήσουν αξία στις κατηγορίες που επιχειρούμε. Αφουγκραζόμαστε τις νέες τάσεις και εστιάζουμε περαιτέρω στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας ενός πολύ-καναλικού πλέον Shopper, ενισχύοντας τους δείκτες ανάπτυξης των κατηγοριών που επιχειρούμε με στόχο τη μεγιστοποίηση των συνεργασιών με τους πελάτες μας. Όλοι εμείς που εργαζόμαστε στην Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. ευχαριστούμε τους συνεργάτες και τους καταναλωτές μας για την εμπιστοσύνη τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους με ελληνικά ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας».

*Τα Retail Business Awards είναι θεσμός που εδώ και 19 χρόνια σημείο αναφοράς για το λιανεμπόριο και τη βιομηχανία στην Ελλάδα. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και διοργανώνεται από την Direction και το περιοδικό Retail Business σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Δείτε επίσης:

Νέα μπισκότα βρώμης Παπαδοπούλου χωρίς προσθήκη ζάχαρης!

Νέα ΠΤΙ – ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Τα 2πλο Γεμιστά Παπαδοπούλου με νέα συσκευασία