Η Τεχνολογία για Αστέρια συναντά το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ πόλης.

Η τεχνολογία συναντά τη γεύση στο πρώτο Taste of Athens, το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της Αθήνας, και ο Κωτσόβολος φέρνει το δικό της «αστέρι»! Από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενώνονται τα καλύτερα εστιατόρια, οι κορυφαίες μάρκες τροφίμων και ποτών, αλλά και η εξειδικευμένη τεχνολογία για να δημιουργήσουν διαδραστικές εμπειρίες για αξέχαστες στιγμές.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αυτών ημερών, live cookings από διάσημους chefs, σεμινάρια παρασκευής cocktails, ακόμα και οινογευσίες θα πλαισιώσουν τη δράση. Ανάμεσα σε αυτές και τοTaste Theatre, με την υποστήριξη της Κωτσόβολος, που θα ανοίξει τη σκηνή του για να υποδεχτεί διακεκριμένους chefs οι οποίοι θα ετοιμάσουν τις δημιουργίες τους στους κορυφαίους φούρνους της Electrolux. Ειδική θέση στο πρόγραμμα θα κατέχουν οι μοναδικοί chefs Ανδρέας Λαγός και Γιάννης Λουκάκος που με τις ιδιαίτερες γεύσεις τους θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η τεχνολογία για αστέρια προσκαλεί όλους τους επισκέπτες να επισκεφτούν την κουζίνα της Κωτσόβολος, που με τους καινοτόμους φούρνους της Electrolux, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν γεύσεις και να κερδίσουν όμορφα δώρα! Ένα συστατικό είναι αρκετό από τα εύγευστα κεράσματα και όλοι μπορεί να είναι τυχεροί. Ταυτόχρονα, ένα photobooth δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γίνουν για λίγο Chefs με αστέρι Michelin, με τη βοήθεια της τεχνολογία της επαυξημένες πραγματικότητας (AR).

Η Κωτσόβολος δημιουργεί αξέχαστες γευστικές εμπειρίες με τη βοήθεια της εξειδικευμένης τεχνολογίας για Αστέρια και καλεί όλους τους φίλους της να επισκεφτούν ένα από τα 96 καταστήματα του δικτύου της ή το www.kotsovolos.gr για να ανακαλύψουν ακόμα περισσότερα «αστέρια».