Η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ» συμμετέχει και φέτος στον παγκόσμιο εορτασμό για το ελαιόλαδο & την ελιά, OLIVE DAYS, θεσμό τον οποίο καθιέρωσε το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας (IOC- COΙ, με έδρα τη Μαδρίτη).

Φέτος, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που όλοι βιώνουμε η Λέσχη διοργανώνει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον digital event, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020, 17:30-19:30, το οποίο θα μεταδοθεί μέσω του νέου website στο παρακάτω link https://filaios.org/live/.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τέσσερις εισηγήσεις, καθώς και συζήτηση μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
– «Η Φίλαιος και η πορεία του ελληνικού ελαιολάδου στον 21ο αιώνα», Γρηγόρης Αντωνιάδης, πρόεδρος Δ.Σ. ΦΙΛΑΙΟΣ
– «Μεσογειακή Διατροφή, ελαιόδενδρο και περιβάλλον», Αντωνία Τριχοπούλου, πρόεδρος Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας
– «Πολιτισμός της ελιάς: το ελαιόλαδο», Μάκης Φωκάς, Σύμβουλος Διοίκησης BCA College of Athens, Επιτετραμένο Μέλος Δ.Σ. ΦΙΛΑΙΟΣ
– «Ανάπτυξη προϊόντων με βάση το ελαιόλαδο και την ελιά: η διεθνής αγορά μια πρόκληση για τα ελληνικά προϊόντα», Γεώγιος Ζακυνθινός,Καθηγητής , Πρόεδρος Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΦΙΛΑΙΟΣ.

info
Γραμματεία της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ», μπες EΔΩ για να παρακολουθήσεις το digital event.

Δείτε επίσης

Women in Olive Oil: Παγκόσμια συμμαχία γυναικών για ποιοτικό ελαιόλαδο

Ολοκληρώθηκε ο διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου Athena 2020

Η κατανάλωση περισσότερου ελαιόλαδου μειώνει τον κίνδυνο εμφράγματος