Η μπίρα Νήσος δεν είναι αγαπημένη συνήθεια μόνο όσων ζούμε στην Ελλάδα, αλλά ταξιδεύει και στο εξωτερικό, με παρουσία στις αγορές της Κύπρου, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, του Βελγίου και της μακρινής Αυστραλίας. Μάλιστα, στην τελευταία θα κυκλοφορεί πλέον και με νέα συσκευασία.

Οι νέες 6 pack συσκευασίες που δημιουργήθηκαν κατ’αρχάς για την Αυστραλέζικη αγορά, λειτουργούν σαν πρεσβευτές της Τήνου και των Κυκλάδων, προσκαλώντας τους Αυστραλούς φίλους της γνωστής ελληνικής μπίρας σε ένα νοητό ταξίδι στον παράδεισο του Αρχιπελάγους. Το δημιουργικό υπογράφει ο εκ Θεσσαλονίκης σταθερός συνεργάτης της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο, Rob Snow, με ένα κείμενο στα αγγλικά να συνοδεύει τις μπίρες.

nisos

Η μετάφραση του αγγλικού κειμένου έχει ως εξής: “NISSOS (‘ni.sos) στα Ελληνικά, σημαίνει νησί. Η Νήσος δημιουργήθηκε στην Τήνο, στο αρχιπέλαγος των Κυκλάδων, γενέτειρα ενός εκ των σπουδαίων παγκόσμιων πολιτισμών. Ευλογημένες με αναζωογονητικούς ανέμους, μεγάλες ηλιόλουστες ημέρες και γλυκές νύχτες, με ένα φυσικό περιβάλλον παρθένας και απόλυτης ομορφιάς, οι Κυκλάδες που δροσίζονται από τα νερά του Αιγαίου συμπυκνώνουν όλη την ουσία της νησιώτικης ζωής. Τοποθετημένη σαν πετράδι σ’αυτό το νησιωτικό στεφάνι, η Τήνος είναι διάσημη για το ιερό προσκύνημα της Μεγαλόχαρης. Με μία μακρά καλλιτεχνική παράδοση, θαυμαστός τόπος φυσικής ομορφιάς και αξιοσημείωτης αρχιτεκτονικής, η Τήνος φημίζεται για την τοπική κουζίνα της και τη Νήσος, την διεθνώς βραβευμένη μπίρα της.”