Με την ανάγκη εξειδίκευσης και συνεχούς εκπαίδευσης να γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική, κάνει την εμφάνισή της στην αγορά σε λίγες μέρες η πρώτη ιδιωτική σχολή εκπαίδευσης για κρέας.

kreas1

Η Meat Pro ανοίγει τις πόρτες της στις 13 Ιουνίου για μια πρώτη γνωριμία με τους υποψήφιους σπουδαστές, επαγγελματίες της εστίασης και κρεοπωλών που επιθυμούν να καταρτιστούν πλήρως σε ό,τι αφορά το κομμάτι του κρέατος. Από τις 10 το πρωί λοιπόν, θα βρίσκονται σε εξέλιξη τα λεγόμενα «open day courses» τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 το βράδυ της ίδιας μέρας ενώ όσοι παραβρεθούν θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα σεμινάρια της σχολής που ξεκινούν αυτό το μήνα. Επίσης θα δοθεί η δυνατότητα παρακολούθησης από κοντά ενός μέρους της διδακτέας ύλης, ενημέρωσης και επικοινωνίας με το έμπειρο προσωπικό και φυσικά περιήγησης στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής.

kreas

Με στόχο την πρωτοπορία στην εκπαίδευση και στην έρευνα στον τομέα του κρέατος η σχολή δραστηριοποιείται σε τομείς όπως η εκπαίδευση αλλά και μετεκπαίδευση κρεοπωλών, η εξειδίκευση μαγείρων σε θέματα κρεάτων, παραδίδοντας επίσης ειδικά σεμινάρια για αρχάριους και επαγγελματίες σε θέματα κοπής και μαγειρικής κρεάτων. Ακόμη θα πραγματοποιούνται ημερίδες για ενημέρωση κρεοπωλών και μαγείρων με βάση πάντα τα διεθνή πρότυπα εκπαίδευσης, ποιότητας αλλά και εξυπηρέτησης πελατών.

Η πρακτική άσκηση ωστόσο είναι σημαντική για την έναρξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας των σπουδαστών που θα κάνουν τη θεωρία πράξη σε πραγματικές συνθήκες κρεοπωλείου πάντα υπό την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών.

info
Ράδου 3, Αττική, 211 311 03 55, http://www.meatpro.edu.gr/